ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Şehit Mustafa Ünal Ortaokulu

Keçiören Şehit Mustafa Ünal Ortaokulu

Adres
ÇİÇEKLİ MAH. DEĞERLİ SK. NO 18/A KEÇİÖREN ŞEHİT MUSTAFA ÜNAL ORTAOKULU KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda bölgesel ve il bazında rekabetçi, başarıda ilkleri paylaşan, çağdaş eğitim normlarına sahip, yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Şehit Mustafa Ünal Ortaokulu olarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda derslerinde başarılı, davranışları uyumlu, özgüvenli, teknolojiyi kullanabilen, bilinçli alan tercihleri yapabilen, sanatsal duyarlılığı olan, sporla uğraşan ve sağlıklı olan, akademik yaklaşım tarzını benimseyen, erdemli ve ahlaklı, düşüncelerini ifade edebilen, kendini tanıyan, bilimsel projeler üretebilen, milli ve evrensel değerlere sahip, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı TEOG Sınavında 8-A sınıfı öğrencilerimizden Sıla CANBOLAT, tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan almıştır. Sportif faaliyetlerde okulumuz "Kaleli Yakantop Turnuvası"nda ilçe ikincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim(Sabah-Öğle)
Sabah: 07:40 - 13:20 Öğlen: 13:30 - 19:10
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan İncirli otobüsleri ile, Beşevler, Sıhhıye ve Ulus´tan ise İncirli minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Keçiören- İncirli semtinde bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık: 7 km İlçe merkezine uzaklık: 1,5 km
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TUBİTAK 4006 Kapsamında Bilimsel Projeler Üretmiş ve Bu Ürünleri Bilim Fuarında Sergilemiştir. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı´nda başvurduğumuz Tubitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme programına başvurumuz olumlu sonuçlanmıştır.
Proje Çalışmaları
TUBİTAK 4006 Kapsamında Okulumuzda Yapılan Projeler 2016 Mayıs Ayında Bilim Fuarında Sergilenmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mayıs ayında Tubitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrencilerimizin projeleri okulumuzda sergilenecektir.