ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Şehit Mustafa Ünal Ortaokulu

Nis

Dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışmasına "Duruş Düzelticiler" takımı ile katılan projemiz bütün elemeleri geçmiş ve 88,5 puan alarak yarışma finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Emeklerinden dolayı proje danışman öğretmenimiz Dr. Esra PARLAK başta olmak üzere tüm duruş düzelticiler takımını kutluyoruz.

Nis

Deneme sınavında ilk 5'e giren öğrencilerimize başarı belgeleri Okul Müdürümüz Murat Sakarya tarafından verilmiş ve dereceye giren öğrenciler kütüphaneler haftası nedeniyle Millet Kütüphanesine'ne götürülmüştür.

Nis

Deprem nedeniyle okulumuza nakil gelen öğrencilerimiz başta olmak üzere okulumuz öğrencileri Ankara Kalesi ve Erimtan Çocuk Müzesi gezilerine katıldılar. Gezimizde bize servis hizmeti ve rehber personel sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Mrt

DYS Hizmetiçi Eğitim Kursu okulumuz Müdür Yardımcısı Fatma DURUKAN TOK tarafından okulumuz öğretmenlerine verilmiştir.

Mrt

II. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı ve Deprem Sonrası Psikolojik Destek Semineri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

Teknofest Akıllı Ulaşım Yarışması ilkokul/ortaokul kategorisinde okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Esra PARLAK danışmanlığında yürütülen "Akıllı Şapka" projemiz ilk iki aşamayı başarıyla geçerek finalden önceki son aşamaya gelmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Keçiören Belediyesi tarafından okulumuzda kurulan laboratuvar sınıfı ve kütüphanenin açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un katıldığı açılış töreniyle gerçekleştirildi. Katkıları için Sayın Turgut ALTINOK'a teşekkür ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Ara

Okul müdürümüz Murat SAKARYA ve Okul Müdür Yardımcımız Fatma DURUKAN TOK'un fikriyle Sıfır Atık kapsamında velimizin yardımıyla gerçekleştirdiğimiz çiçekliklerimiz için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda 7 Aralık'ta yapılacak olan deneme sınavında her sınıfı seviyesinde ilk 5'e giren öğrencilerimize müjde!

Ödül: Bowling!

Kas

Tüm fedakar ve saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu, başarı dolu nice eğitim öğretim yılları diliyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlenmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda heyecan ve coşkuyla kutlandı. Törene katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

"Kodlama Haftası Etkinlikleri" kapsamında okulumuz bilişim teknolojileri ve yazılım dersi öğretmenleri Dr. Esra PARLAK ve Burcu SOYLU rehberliğinde 5. ve 6. sınıf öğrencileri kodlama öğreten oyunlardan code.org klasik labirent oyununu oynadılar. Oyunun tüm aşamalarını başarı ile tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldılar. Kodlama Haftası kutlu olsun!

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Programı kapsamında gerçekleştirilen Bilim Fuarı Sergisi, Resim Sergisi ve Teknoloji Tasarım Sergisi yapıldı. Bilim fuarımızın açılışı Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet AKÇAY ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ayhan IŞIK tarafından yapıldı. Bilim fuarında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, yöneticilerimize teşekkür ederiz.